FŐOLDAL         RÓLUNK          KAPCSOLAT

 

VEZETŐK

Vezérigazgató

 

Több mint 10 éves pénzügyi és értékesítési tapasztalatot szerzett élelmiszeripari nagyvállatoknál. Az Interfruct Kft-nél a könyvelési tevékenységen túl a banki kapcsolattartás, valamint a kiemelt ügyfelekkel való kommunikáció is a feladatai közé tartozott. A METRO áruházaknál marketing területen az akvizíciókért felelős vezetőként tevékenykedett. A cég marketing kampányainak megvalósításában és kivitelezésében kamatoztatta jó szervezői képességeit. A United Brands Magyarország Kereskedelmi Kft-nél a nyugat-magyarországi régió felelős értékesítési vezetője volt.


A VERTIKAL Cégcsoportnál 2011. augusztusától dolgozik fő feladata a Társaság kintlévőségeinek kezelése, az Ő irányítása alatt jött létre a szolgáltatási területhez tartozó teljeskörű ügyfélszolgálat.


2019-től a VERTIKAL Groupnál cégvezetőként elsőszámú feladatai a Társaság operatív irányítása és a cég pénzügyi stabilitásának biztosítása. Büszke arra, hogy az elmúlt négy év alatt a VERTIKAL Group az elnyert pályázatokban milliárdos beruházásokban vesz részt, melynek köszönhetően mind az infrastruktúrája, mind az eszköz parkja nagymértékben fejlődött, növekedett.

Stratégiai igazgató

 

Mérnök-közgazdász végzettséggel rendelkezik, melyből fél év egyetemi tanulmányokat a dublini UCD Egyetemen végzett. 23 év szakmai tapasztalat, melyből az első 3 évet a Samsung Electronics-nál szerezte import beszerző és beszerzési csoportvezető munkakörben. A Samsungos 3 évet követően csatlakozott az Electrolux-hoz, ahol 19 évet töltött el, beszerzési igazgatói és globális beszerzési vezető munkakörökben. Ebben az időszakban éves szinten 35-40 milliárd forint értékű alapanyag és alkatrész beszerzésért volt felelős egy 12 fős beszerzői csapatot irányítva. A munkaköréből adódóan volt lehetősége tapasztalatot szerezni a hazai, az európai és a távol keleti régiókból történő stratégiai beszerzésben. Az Electroluxnál eltöltött 19 év alatt számos alkalommal járt mind Távol Keleten, mind Mexikóban és az Egyesült Államokban, ahonnan olyan szakmai tapasztalatokat hozott magával, melyet a hazai feldolgozóiparban, a Vertikal Group-nál is jól tud hasznosítani. Az Electroluxot követően a Carrier Magyarországnál töltött be Supply Chain manageri pozíciót, mely során részese volt a Carrier tőzsdei bevezetési előkészítésének és folyamatának. 2021-ben csatlakozott a Vertikal Group-hoz, ahol a korábban nemzetközi színtéren megszerzett tudásával és tapasztalatával igyekszik a cég működését a megfelelő irányba terelni, hozzájárulni a cég növekedéséhez és profitabilitásának maximalizálásához.

Operatív igazgató

 

Végzettségét tekintve gépészmérnök, melyet posztgraduális képzésen gazdasági ismeretekkel is bővített, mérnök-közgazdász oklevelet szerezve. 23 év szakmai tapasztalattal rendelkezik, melyből közel 22 évet az Electrolux Lehel Kft.-nél szerzett. Ezen időszak alatt leginkább műszaki területen dolgozott (minőségbiztosítás, kutatás-fejlesztés, automatizálás), de belekóstolt a marketing területbe és a projekt vezetésbe is. Minőségügyi vezetőként 9 fő mérnök kollégát és 12 technikust irányított és felelt az évente Magyarországon legyártott kb. 2,5 millió porszívó vevő által elvárt minőségszinten történő legyártásáért, a beszállított alkatrészektől kezdődően a szervízekkel való kapcsolattartásig. Munkája során széleskörű tapasztalatot szerzett a multinacionális környezetben, magas minőségi szinten történő gyártás sajátosságairól, a vevői elvárásokról, a gyártási folyamat fejlesztéséről, annak költség optimalizálásáról és a sikeres projektek kulcstényezőiről. 2021. júniusában csatlakozott a Vertikal Group-hoz, ahol a korábban megszerzett tudásával és tapasztalatával igyekszik hozzájárulni a cég növekedéséhez, a gyártási folyamatok optimalizálásához és a profitabilitási célok eléréhez.

Gyártásvezető

 

Tanulmányait a Dunaújvárosi főiskolán kezdte és fejezte be Gépészmérnök Bsc szakon. Az államvizsga után Dunaújvárosban a Momert Zrt-nél helyezkedett el szerszámtervező mérnök pozícióban, ahol műanyag fröccsöntő és mélyhúzó szerszámok tervezésével foglalkozott. Munkái során több tervezőprogramban is nagy gyakorlatot szerzett, többek között a Creo, Auto CAD, Solid Works, Solid Edge programokban. A szerszámtervezői munkakör 1 évig tartott, majd a Momert Zrt. összeszerelő üzemében lett Üzemvezető helyettes, majd 3 hónap múlva Üzemvezető. Az ebben a munkakörben eltöltött 3 év alatt nagymértékű tapasztalatra tett szert mind a gyártástervezés, mind pedig a különböző munkafolyamatok összehangolása terén. A fröccsöntési technológia és a fröccsöntött alkatrészek minőségének javítása terén is nagy tapasztalatra tett szert, mert a szereldei üzemvezetői munkakör betöltése során a hatékony termelés biztosításához a fröccsüzemi üzemvezető kollégával szoros együttműködésre volt szükség. A Momert Zrt-nél eltöltött 3 év után egy csomagolástechnikai cégnél, a Hungipack Kft-nél helyezkedett el Telephely vezetőként, ahol számos új csomagolástechnikai és műanyagipari technnológiában szerzett nagy tapasztalatot. A Hungipack Kft-nél a csomagolástechnika mellett CNC megmunkálással gyártott EPS (hungarocell) termékek, műanyag fröccsöntött termékek és Forma EPS termékek gyártásával is foglalkozott. A Hungipack Kft-nél eltöltött 5 év után a Vertikal Group-nál helyezkedett el Gyártásvezetőként. Az itt eltöltött 3,5 év alatt a fröccsüzemi gyártástechnológia magasabb szintű elsajátítása mellett nagy gyakorlatot szerzett a mesterkeverék gyártás és a különböző extrudálási technológiák terén.