FŐOLDAL         RÓLUNK          KAPCSOLAT

 

FELÜGYELŐ BIZOTTSÁG

A Társaságnál Felügyelőbizottság nem működik, azonban a Ptk. vonatkozó rendelkezései értelmében a nyilvánosan működő részvénytársaságoknál vagy Felügyelőbizottság, vagy Igazgatótanács felállítása kötelező. A Kibocsátó 2022. október 27-én, a Társaság nyilvánosan működő részvénytársasággá válásának napjától kezdődő hatállyal Felügyelőbizottság felállítását határozta el, melynek tagjai 2023. január 30. napjáig az alábbi személyek lesznek:

Mérnök informatikus és közgazdász végzettséggel rendelkezik, pályáját multinacionális környezetben, az autóhifi termékek tömeg gyártása területén kezdte, majd a hazai kereskedelmi banki rendszerben folytatta. 2016 óta a hulladékgazdálkodási ágazatban pénzügyi területtel, kontrollinggal foglalkozik.

Útépítő technikus, mérnök Informatikus végzettséggel, valamint minőségirányítási munkatárs képzettséggel rendelkezik. A közel 25 éves munkaviszonya alatt számos hazai és EU-s pályázat előkészítésében, teljeskörű koordinálásában, K+F projektek fejlesztésében és lebonyolításában vett részt, továbbá az ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 és ISO 27001 integrált irányítási rendszer kialakításában és vezetésében vett részt.

Ferencz Péter 2001. óta kulcsszerepet tölt be a Dunantúli térség hulladékgazdálkodási közszolgáltatásában. Szakmai irányító és vezető tevékenységét jelenleg a paksi és dunaújvárosi térséget összefogó egyik legnagyobb közszolgáltatói alvállalkozó első számú vezetőjeként gyakorolja. Mindezek mellett a Kodolányi János Egyetemen végzett idegenforgalmi és szálloda közgazdászként működtet turisztikai szempontból is jelentős, rendezvényhelyszínként is funkcionáló kishotelt. Jelentős szakmai tudással és rálátással rendelkezik a környezetvédelemmel és fenntarthatósággal kapcsolatos megfelelési kérdések terén.